fredag, august 18, 2006

En sommerfugl på øverste trappetrinn

Mitt første skriv på min første blogg. Det er august, Hald og internasjonalt miljø idyllisk plassert i Mandal - en sørlandsperle av de få (sett fra en fersk "mandaling" sitt stådsted). Min visjon er å gjøre dette til et sted der kjente og kjære (eventuelt ukjente og mindre kjære) kan holde seg oppdatert på mine sysler både her i hjemlandet og i det (på det nåværende tidspunkt) heller ukjente Uganda. Banalt sagt en publisering av det som ellers ville ta form som fellesmailer.

Well; litt over to døgn har jeg nå befunnet meg her. Dagene fylles med stadig nye navn, undervisning, samtaler på mer eller mindre flytende engelsk og smil. Gjesper mer enn vanlig, men tar det som et godt tegn da sosiale aktiviteter til en viss grad prioriteres forann søvn. Ser med spente sommerfugler på de framtidige 6-7 ukene, skjønt disse sommerfuglene er som ingenting å regne sammenlignet med Ugandasommerfugler. 6 måneder i Øst-Afrika ligger foran meg. Verden ligger for mine føtter (føles det som!). En god magefølelse selv om det ikke helt har gått opp for en stakkars 19-åring enda at hun for en 6 månders periode skal forlate brunost og bunad. Jeg står på trappene til et år fylt til randen av erfaringer og utfordringer. Du store verden! For verden er stor og jeg er mindre enn liten.

Lirker av meg klisjeer som sannsynligvis vil vise seg sanne.
Men sånn er det når sommerfugler danser i magen.

2 kommentarer:

Ingrid's blog sa...

Wow! du e flinke å skrive!!! Glede meg t Uganda (for det meste i hevrtfall;) )! :) Eg tror me komme t å få det great!!! :)

( eg ser deg sikkert før du lese dette, men ja, ja.. he he..:) )
Snakkes! :)

Anonym sa...

Denne bloggen var jo ganske så rasende festlig å lese. Du lirer at deg perlesetninger som om du skulle dratt dem av ei snor!

Uganda blir toppen!

Koz og klemz!

(Min ugandareise kan følges på myhr.blogspirit.com)