søndag, april 20, 2008

Vår i Oslo

Hestehov i grøftekantene (og på kjøkkenbordet etterhvert), kvitrende fugler i buskaset og lyse kvelder - F A N T A S T I S K. I tillegg har jeg allerede unnagjort 10 studiepoeng og i helga var det knallvær. Kom hjem fra jobb og grillet i hagen. De tre kommende helgene skal jeg i tre (!) konfirmasjoner - godt for meg at jeg liker kakebord!Og gjett hvem som fikk tvillingplomme en dag hun skulle lage seg speilegg? Meg! Viste ikke at det gikk an en gang!


Ha en god dag folkens!

8 kommentarer:

Kay Amund sa...

Ka tenke mej det var godt å ver ferdig me eksamen!
Vel blåst;)

Satse på fine veret helde sej og at det blir kjekt i konfirmasjona!
:)

Ingrid's blog sa...

Så herlig!!!:) <3vår<3
Gratulere m overstått eksamen!:)

Kos deg m kakebord:)

Mange gode vårklemmer fra Ingrid

Per Oddvin Stornes sa...

Hei Aina! Tusen takk for brev og bilde! Så kjekt at du sendte med bildet av Nakalema:)
No e det fredags kveld, og ej skal ikkje på missionstrip, so ej skal ha ei rolig helg her. Skal servere mat til heimlause i mørga ettermiddag, det den einaste planen.

I dag hadde ej årets første bad i sjøen, en temmelig iskald (og ulovlig i det området) affære. Og spesielt, og godt, å komme opp på land og varme sej i en stiv, varm kuling:p

Du søve vel godt når ej skrive meldinga, håpe vertfall det:) Ha ei veldig god helg! TakkeKlem fra mej!

Anonym sa...

Jeg skal fortelle deg at jeg har tre ubetalte regninger, hybelkaniner i fri flyt, ingen reine sokker og en haug med klær og ting på gulvet som vokser om natten. Du må vite at jeg allikevel prioriterer å holde løftet mitt om å lage en blogg inni bloggen din. Og hvis du bekymrer deg for å bo med meg nå, bør jeg si at det er ingen vei tilbake. Aina Malen hilser.

Marte sa...

Ååå! Fantastisk me vår!!:D Grilling å hestehov:)
Gleda me til å se d ijenn straks! Veldig gla i d:D

Marianne sa...

Å for noen lykkelige dager du har!!

Anonym sa...

Hi Aina, I am sifting thruogh your blog. How have you been? I am here with Per, he is visiting us for the week end. I want to buy a good camera like yours, I am told you know so much about cameras, can you give me advice? I looked at Nikon D40, what do you think about it? This is going to be a one time investment so I really want to buy a good one, not so expensive maximum around $500. Bellow is a link where we saw the camera

http://www.target.com/gp/detail.html/ref=sc_pgc_r_5_0_1042096/601-8535936-5739359?ie=UTF8&frombrowse=1&asin=B000KJQ1DG
My email is : kalyebnic@yahoo.com

Hope to hear from you soon.

Nicholas

Camilla sa...

Hei du nydelige fantastiske venn! For en fin blogg du har og du skriver virkelig bra Aina Marie! Er helt måløs over hvordan du formulerer deg på en utrolig vakker og poetisk måte!!

Snart må du synge og spille for meg igjen Aina Marie:) Takk for mange goder stunder sammen i det siste, det er en STOR velsignelse å ha deg i livet mitt!

Mange gode klemmer fra Camilla