onsdag, desember 20, 2006

Mootet med frooken Moo

Har i lengre tider fundert paa om jeg skal berette om kuene som staar i midtrabatten og spiser sooppel - men naa er fenomenet blitt utkonkurrert av en annen kuopplevelse.

Glad og fornoyd spaserte jeg over "gaardsplassen" til Focus i dag tidlig. Maalrettet ettersom min destinasjon var klar - jeg var, nok en gang, paa vei for aa laere meg aa flette tabelmats. Saa, ut av det blaa, kommer det, ikke bare en men, TO svarte kuer lopende. Med kurs mot meg.

Lamslaat er jeg paa nippen til aa se livet passere i revy foor jeg tar til vettet og kommer i hu historien om bestefar Jon som tok bena fatt da oksen kom farende etter ham paa Jonsetra. Jeg loper.

At jeg loper uten grunn forstaar jeg foorst naar et barnekor av lattere stiger opp til himmelen. En kritthvit, loopende mzungo paa flukt fra det hun tror er to illsinte, svarte kuer er som en torr vits for overtrotte mennesker - hysterisk komisk. Kuene i Uganda gaar ikke rundt kriminelle planer om aa angripe en liten norsk reddhare.

En latter forlenger livet uansett.

Med onske om en gledelig og forhaapentligvis lattermild julefeiring fra Aina Marie (som naa har kurert alt som maatte ha eksistert av kufobi)!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Aina Marie Jeg kjente meg så inderlig godt igjen når det er snakk om kuer. Det var min skrekk da jeg var unge/ung Det hjalp ikke hvor mange som sa at kuer er så snille at !!Godt at du slapp med en god latter.Elers vil vi to ønske deg en GOD JUL og takk for alle kosestunder i året som har vært Klem fra bestemor og bestefarTusen takk for julebrev.

UTE avdelingen sa...

Hei tidligere kufobiker.... :-)

Jeg er heller ikke glad i løse kuer, ikke hester som kommer løse heller forresten. Høres ut som en litt ubehagelig måte å kurere fobien på, men er du kvitt den så er jo det supert!!

Her er tre barn lagt (Karoline overnatter hos REX) - juletreet står klart i stua, kan pyntes når vi får lyst og tid. I morra prioriterer vi pølsetur til Jypleviktangen. Gleder meg til å henge banan-engelen på juletreet.

Varme klemmer til deg fra Mamma Kaja. <><

taisotsubo sa...

So nice photos..always!!
Missing you!!
And...GOD JUL!!! OG GODT NYTTÅR!!

UTE avdelingen sa...

Lille Juleaften her. Sokker x 3 henger på plass. Du mangler, men engelen din henger høyt oppe i treet.

Ønsker deg en GOD JUL !!

Varm klem fra Kajaq
<><

Marte sa...

Aina Marie!

Hahahahahahahahahahahahahaha

Ser deg for meg! Springende bortover markene! HAHAHAHAAH!

Jeg fikk nettopp et litt lengre liv, hvis du skjonner hva jeg mener:P

Jeg savner deg soteste du! Ha ei fantastisk jul, feir med stil - som ei pil.
auda, rimesyndromet er sterkt for tiden:S

stor klem fra MarteRE (som er mitt nye navn gitt av FelipeRE 3aar)

Anonym sa...

Hei og god jul!
Vi har pallet oss gjennom en hyggelig julaften her hjemme sammen med Aina og Jon. Spennende å følge med på livet ditt i en helt annen virkelighet. Noe å tenke på i gavejaget her hjemme...

Morten

Anonym sa...

Skikkelig juleklem til deg fra mormor og besefar. Du kan tro det er rart her julaften. Mange varmegrader, ikke noe snø.Vi har hatt en riktig koselig julekveld her på Hønefoss. Så hyggelig åvære nesten nær deg, men vi skulle jo hatt et besøk av deg på 2 juledag da.
Klem fra oss