tirsdag, april 03, 2007

Innspurt

Det går en del i ”åh, dette er kanskje siste gang jeg...” for tiden. Men selv om det skal bli godt å lukte på hestehov og spise skonrokk med gulost, er det litt vemodig å kunne telle sine dager i Uganda på fingrene.

Den siste tiden har vi formelig løpt fra det ene til det ande, og la meg i den sammenheng komme opp med en liten bildekavalkade (dersom internett tillater det vel og merke) fra paaskespillet til barneprosjektet.
Soldatfootter paa rood sand. Paaskespillet.
En av kvinnen paa markedet ( i synagogen). Fra paaskespillet.
Fra barneprosjektet sitt paaskeskuespill i "the community". Sener fra passjonsfortellingen ble dramatisert ulike steder i slumomraadet og endte med korsfestelsen. Utrolig mange mennesker som fulgte nysgjerrig med.


Jesus paa korset. Paaskespillet.

2 kommentarer:

UTE avdelingen sa...

Hei halvt afrikaner jente.

Lykke til med dine siste dager i Afrika for denne gang. Skjønner godt at det må være merkelig.

Når du har fått vært gjennom alle avskjeder og "siste gangen for denne gangen" hendelser er du hjertelig velkommen til "moder norge".

Skonrokker, grovbrød og gulost skal medbringes.

Klem fra Kaja som nettopp har kommet hjem etter enda en fin vårtur med bål og bakt mat fra bålet.
<><

Anonym sa...

Kjære Aina Marie !
Takk for all din informasjon og alle bildene dine som er log-ført på vår Mac ! Gleder oss til å se deg igjen og feire dine 20 år.
I dag er det langfredag-- vi skal på stille, mørk gudstjeneste i Borgestad. Ikke Orgel, men jeg skal spille fløyte som pre og postludium. Lamento av Egil Hovland passer til denne dagen.
Men ute er det nå strållende solskinn, flott vårvær som det har vært i et par uker. Kanskje fikk du hilsen fra vår tur i Malaysia ?.
Ønsker deg alt godt for de siste dagene i Uganda.
Hilsen mormor og bestefar Jon