mandag, november 06, 2006

Falt for fristelsen

Dataen var i godlynnet i dag. Tar noen flere bilder i samme slengen når det funket så bra.
Ønsk velkommen: vår kjære venn flaggermusa i husmønen. Sovende oppned gjør den ingen skade.
Klesvask. Et kapittel for seg selv. Det går nok litt i rykk og napp. Da vannet er delvis fraværende, må jeg innrømme rene klær prioriteres etter både ren kropp og rene tenner. Men er det først vasket så tørker det raskt ute på snora.
Bodabodaen og Ingrid. Herlig og luftig selv om det tidvis går fort i nedoverbakkene. Det er da man prøver å ikke tenke på at man ikke har hjelm for å si det sånn. Uh! Fordelen med å ha omslagskjørt (eller bukse) er at man faktisk kan sitte som en gutt og ikke (som Ingrid gjør på bildet) som i en damesal. Ettersom vi bor litt på utsiden av byen er vi nok, som de blekansiktene vi er, blitt nokså kjente. Andre gangen vi tok en bodaboda og jeg sa at jeg skulle til Kakago sa føreren av mopeden "I know". Ikke noen gullfiskhukommelse akkurat. Ikke hver dag man skal mixe sammen pizzafyll på en kullovn på gulvet i gangen. Men smaken blir den sammen. Jammy!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Spennende å følge med på din store ekspedisjon ut i den store verden. Håper du har det bra ;) Det virker i hvertfall slik! Vi snakkes ;)

Anonym sa...

Host og nys fra Oslo sentrum! Hjemme fra jobb i dag med en livlig vinterforkjølelse. Småsover, ser dårlig TV og er borte og maser på Smilla fra tid til annen. Han er kjedelig på dagtid, trøttingen.. ;o)
Stadig inne og sjekker her - veldig ok å følge med (du skriver fantastisk!!) og så virker det jo som du har det relativt trygt der nede, godt å vite... Moro med bilder, ser ut som du trives! Småkryp av gnagende og flygende art venner man seg vel til kanskje.. Håper du er frisk igjen! Lev vel! Klem fra Ingunn

Marte sa...

Ohh... Norsk pizza hørtes godt ut:P I BRasil e pizxzan heilt annerledes. me asparges å fisk å sikkert et heilt tre oppå (kan vær e overdriva, men d vet velk ikke du sidn du ikke har vært i Brasil..) Men pizzan e go her å., masse ost - namnam:D
I mårrå kveld reise vi! :D

Du e max søt å e savna d i massevis! Håpe du får brevet mitt snart!

Å lykke til me sjongleringa. Du e go viss du klare d i mørke!!
Stå på:D E heia på DU:D

Stooor üüüüberklem fra Marte:D