tirsdag, november 28, 2006

Fotografier hultertibulter

Dere har snøen - jeg har blomstene!Bedre føre var enn etter snar. Youghurt har mange gunstige melkesyrebakterier for ustabile mager og desto bedre innvirkning på psyken. Med sugerør blir jo alt så mye morsommere å spise/drikke - jeg minines gelebråket i barndommens brusdager.

Små barneføtter i slitte sko en lørdag formiddag.

10 kommentarer:

Hanne sa...

Å, det er spennende å lese om livet ditt i Uganda, altså! Og du er fortsatt utrolig flink til å ta bilder..:)

Om det er noen trøst: du har blomstene, vi har regnet. I strie strømmer. Hvis en tenker på den sangen "strømmer, strømmer av nåde..." blir det nesten litt fint. Hehe :) Forhåpentligvis kommer det pittelitt julestemning her i nord etterhvert, men jeg er ikke helt overbevist..

Marte sa...

Aina - heilt seriøst: du er kjempefin med rastafletter!!:) Savna d saann min kjaere venn! Send bilde til me gpaa mail av deg og Ingrid i finkjole, for det VILVILVILVIL jeg se!!:)

Bare saann at du vet det, myggstikk paa beina.

Ellers? Glad i deg? Gjett om!

UTE avdelingen sa...

Hei igjen :-)

Kjekt med bilder hultertibulter. Sånn - hultertibulter mener jeg - kan vel livet også ofte være. Digger deg med rastafletter!! Fin blomst - men her er det ca 10 varmegrader ute, så noe snø blir det ikke av det :-(
Jeg elsker å småpusle i adventstiden.... så nå er de gamle nissekalenderne klare til småsøskna dine, og når de kommer pakker vi inn 24 små godteripakker til kalenderen på kjøkkenet. Non-stop, rosiner + + ligger klar.
Klem fra Kajaq

Anonym sa...

Fredag 1/12 hilsen fra Skien-- her har vi sammen med Siri +Johan Ludvig, Marit og Ingvild+ Kaja + HP og RE hatt liten kaffestund-- sett den første BarneTV om jula som kanskje kommer tross varme. Alt vel her- tenker på deg som det høres ut til trives.
I natt skal JV også komme hit og overnatte-- han pugger som bare livet på Karius, skal ha prøve i morgen formiddag og i natt skal han jobbe på Radio Grenland. den russepresidenten er ikke sann-- men dere har vel begge ungdommens sisu.
Ha en riktig god helg.
Hilsen fra bf. Jon og Johan Ludvig som titter på bloggene dine

Anonym sa...

Loff? Dere har da nydelig brunt salta broed paa Shoprite, og "brown bread flour" tilgjengelig. Begge disse luksusgodene maa vi busse i fem timer for aa faa tak i. Shopritebroed med brunost er ikke saa verst. Skal se at det blir ferske klappkaker med brunost om ikke saa lenge. Skal paa fjelltur i dag, og ti Sipi Falls i morra. Trivelig med mamma paa besoek. Haaper oppholdet i Rwanda har vaert baade spennende og koselig. Skulle gjerne joina dere!

Klem fra Mbale.

Gillian G Mwaura/Edube sa...

wao good pictures i bet,,, missing you gal,,,,,

taisotsubo sa...

Hi Aina!!!
You are looking so nice!!! hehehe
Missing you!!!

Anonym sa...

dette er bare en test Aina Marie... prøver lære bestemor og bestefar å svare på bloggen din

Anonym sa...

Hei Aina Marie Nå har vi endelig lært å sende deg noen ord fra oss.Det er såååå spennende å følge med på ditt liv i Uganda. Her er det regn og atter regn. Jeg hadde en kjempefin bursdag,Tenkte masse på deg, bordkortene var ei trøst!!Nå går det fort til jul og det blir koselig. Da må du ha det,og kjempeklem fra oss to i Krogshavn
bestemor og bestefar

Kay Amund sa...

Kosla aa lese litt fra bloggen din!
Haape du faer ei fortsatt fin tid i Kampala!

:)