torsdag, februar 01, 2007

Et utvalg linselus

Vår vertsfamilie vil oss mer enn godt, og her forleden tok de oss med til et supermarked så vi kunne kjøpe litt "norsk mat". For at vi ikke skal gå lei i matveien har vår mor også satt opp en liten frokostdiett som garanterer et variert kosthold.
Mon tro om alle diss klærne er vasket for hånd. Personlig synes jeg det er en utfordring å skulle vaske mine antrekk uten hjelp fra en trofast maskin. Det hele kompliseres når vi ikke har rennende vann i springen på grunn av noen vannproblemer i området (har vel vart mer eller mindre siden november). Har derfor gått over til definisjonen "skylte" i stedenfor "vaskede" klær når tøyet henges på snoren.

Mzungo, mzungo. Ellevill jubel blant små linselus.

En bodabodafører med stil?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Aina M! FANTIASTISKE bilder!!
Du må gi meg noen leksjoner i valg av motiv når du kommer tilbake til Hald.

UTE avdelingen sa...

Hei igjen AMS!!

Enig med Øystein..... du tar SUPRE bilder, og de forteller mye - mye som på et vis er umulig å få fram via ord..... Sånn er det med tanker også synes jeg! -> en lyntanke som tar mindre enn ett øyeblikk tar vanvittig med "plass" om jeg vil forsøke å uttrykke dem i ord.

Vi snakkes..... selv om delayen er merkelig :-)

Kajaqen
<><

nina sa...

slenger meg på her! SYKT fine bilder! blir gjerne med på "lær-å-ta-vakre-bilder-kurs" med Aina!!

oh je!

miss u!!! gleder meg til å se deg!!

smask:)

Ragnhild sa...

Ja, maa slenge mej med ej ogsaa!! Utrulig flotte bilde, aina!!!:) Ja, blir gjerne med paa kurset ej ogsaa!;)

No e oss akkurat faerdi med infield i rio. Va utrulig kjekt og laererikt!:) Kjempekjekt aa mote Kristine og Mariann igjen!:) Og tenk naar oss skal motast alle sammen igjen!!:) D blir supert, d! Gleda mej til aa treffe dej igjen, aina!:) Du e go!=)

stoor klem fraa ragnhild:)

Eirik sa...

Hei fremmede:) Jeg holder på å søke på Fokus Uganda på Hald nå, også ralet jeg inn på bloggen din gjennom hald.no
Fin blogg:) Du skriver veldig levende, og har gode bilder. Det ser ut som du har det veldig spennende der nede! Får bare krysse fingrene for søknaden min nå. Kan forresten informere deg om at det er snørekord i Kristiansand nå, også har det begynt å regne. Tipper været er litt greiere hos deg...

Ha en fin dag!
Hilsen Eirik