søndag, januar 07, 2007

Visualisert

Notater fra et av dagens tre seminar skrives flittig ned paa den ille, rosa, notatblokken vi fikk utlevert. Topic: Changing genderroles in today's society. Spennende med afrikansk vinkling.
Ezramote.
En buss i Ost-Afrika er ikke det samme som en buss i Norge. Vel kan man lukke vinduet, men se ikke bort i fra det trekker en del og ta for sikkerhets skyld med en masse varme klaer for ikke aa ankomme destinasjonene som en forkjolet istapp.
Aina Marie i egen person hoster papaya fra treet i hagen 2. juledag. Og for aa gjore historien enda mer "afrika" hadde vaar vertsfar (Isak) tidligere paa dagen drept en livsfarlig, liten, svart slange i garasjen!
Karianne og Marit (fra Kenya-teamet) ved frokostbordet paa Ezrakonferansen med de klassiske te/kakao/vann-koppene. Dietten bestod grovt oppsummert av ris og litt kjott, loff og bananer.

5 kommentarer:

UTE avdelingen sa...

Hei AMS !

Bilder er topp. Jeg skal fornye bloggen min i kveld + i morra. Går du dit kan du da finne bilder fra noe jeg synes er kjekt.
Kommer akkurat fra kajakk-trening i Heistadhallen. Kjempegøy !!

Ser ut som du koser deg i papay-treet, selv om høyde i treet og farlige slanger er mer skummelt enn........ jeg tør tenke på.

Du næremer deg vel halvgått afrika-opphold snart nå.

Vi "snakkes"
varme kveldshilsner fra Kajaq
<><

Liv Solveig sa...

Hei! Vil bare si at jeg syns det er såå kjekt å lese om oppholdet ditt... Kjenner meg igjen i en del ting også - var jo i Kenya et par uker i høst! :) Likte ikke papaya så godt jeg da...pasjonsfrukt, mango og lime derimot...mmmm!

Hehe, kos deg masse og fortsett med å oppdatere oss her i nord! Det er skikkelig all right altså.

Klemmer fra Liv Solveig.

Marte sa...

Aina Marie Svendsen!

Du kan ikke si du skal maile aa ikke gjore det!:O E har mer eller mindre benytta enhver andledning til aa komme til en data for aa sjekke mailen: eeeeeeeer der noe fra Aina?? Isaafall. Haaper du tar et hint:P

Saa moro aa treffe kenyagjengen! Heldiggrisane! I neste uke reise vi paa stranda, aa den 30 e d Rio de Janeiro. D blir saker:P Vi skal mest sannsynli aassaa en tur til nordost!:D Hurra!:)

Aa bare saann at du vet d, saa e ikke e sur paa d eller nokke saannt, e vil bare sa gjeeeeeerne ha en mail fra DU:D

E tar godt imot d lagere me klemma fra d, aa sidn e brukte romjula paa aa lage endel e aassaa, saa sende e heile haugen til de:D

STOOOOR klem fra M a R t E

:D

Ragnhild sa...

Godt nytt aar Aina!:)

Kjempekjekt aa lese og sjaa bilde fraa d du oppleve der borte!:) Ser ut som om du kosa dej! D e bra:)

Heldige daakke som faer mote dei andre og reise rundt! Men ej skal vel ikkje klage, skal snart ut og reise oss ogsaa:)

Kos dej paa innfield!:)

Guds fred og velsignelse over det neste aar onskast dej fraa Ragnhild:)

Milly sa...

Hi my friend i miss and remember you. Hope you are having a good time. Nice photo's on your blogg.
Godt nytt år.
Nakupenda!