søndag, januar 07, 2007

Visualisert

Notater fra et av dagens tre seminar skrives flittig ned paa den ille, rosa, notatblokken vi fikk utlevert. Topic: Changing genderroles in today's society. Spennende med afrikansk vinkling.
Ezramote.
En buss i Ost-Afrika er ikke det samme som en buss i Norge. Vel kan man lukke vinduet, men se ikke bort i fra det trekker en del og ta for sikkerhets skyld med en masse varme klaer for ikke aa ankomme destinasjonene som en forkjolet istapp.
Aina Marie i egen person hoster papaya fra treet i hagen 2. juledag. Og for aa gjore historien enda mer "afrika" hadde vaar vertsfar (Isak) tidligere paa dagen drept en livsfarlig, liten, svart slange i garasjen!
Karianne og Marit (fra Kenya-teamet) ved frokostbordet paa Ezrakonferansen med de klassiske te/kakao/vann-koppene. Dietten bestod grovt oppsummert av ris og litt kjott, loff og bananer.

6 kommentarer:

UTE avdelingen sa...

Hei AMS !

Bilder er topp. Jeg skal fornye bloggen min i kveld + i morra. Går du dit kan du da finne bilder fra noe jeg synes er kjekt.
Kommer akkurat fra kajakk-trening i Heistadhallen. Kjempegøy !!

Ser ut som du koser deg i papay-treet, selv om høyde i treet og farlige slanger er mer skummelt enn........ jeg tør tenke på.

Du næremer deg vel halvgått afrika-opphold snart nå.

Vi "snakkes"
varme kveldshilsner fra Kajaq
<><

Liv Solveig sa...

Hei! Vil bare si at jeg syns det er såå kjekt å lese om oppholdet ditt... Kjenner meg igjen i en del ting også - var jo i Kenya et par uker i høst! :) Likte ikke papaya så godt jeg da...pasjonsfrukt, mango og lime derimot...mmmm!

Hehe, kos deg masse og fortsett med å oppdatere oss her i nord! Det er skikkelig all right altså.

Klemmer fra Liv Solveig.

Victor Lager sa...

Hei du!!! En litta hilsen fra vest! Godt nytt aar og alt det der!!! Ser ut som du har det fint! Du er flink til aa oppdater du! Respekt! :)

Marte sa...

Aina Marie Svendsen!

Du kan ikke si du skal maile aa ikke gjore det!:O E har mer eller mindre benytta enhver andledning til aa komme til en data for aa sjekke mailen: eeeeeeeer der noe fra Aina?? Isaafall. Haaper du tar et hint:P

Saa moro aa treffe kenyagjengen! Heldiggrisane! I neste uke reise vi paa stranda, aa den 30 e d Rio de Janeiro. D blir saker:P Vi skal mest sannsynli aassaa en tur til nordost!:D Hurra!:)

Aa bare saann at du vet d, saa e ikke e sur paa d eller nokke saannt, e vil bare sa gjeeeeeerne ha en mail fra DU:D

E tar godt imot d lagere me klemma fra d, aa sidn e brukte romjula paa aa lage endel e aassaa, saa sende e heile haugen til de:D

STOOOOR klem fra M a R t E

:D

Ragnhild sa...

Godt nytt aar Aina!:)

Kjempekjekt aa lese og sjaa bilde fraa d du oppleve der borte!:) Ser ut som om du kosa dej! D e bra:)

Heldige daakke som faer mote dei andre og reise rundt! Men ej skal vel ikkje klage, skal snart ut og reise oss ogsaa:)

Kos dej paa innfield!:)

Guds fred og velsignelse over det neste aar onskast dej fraa Ragnhild:)

Milly sa...

Hi my friend i miss and remember you. Hope you are having a good time. Nice photo's on your blogg.
Godt nytt år.
Nakupenda!